Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obiective turistice

Băile Boghiș

Este o stațiune balneoclimaterică cu caracter permanent, în continuă dezvoltare, amplasată pe o veche așezare de daci liberi din secolele II-IV.

Muzeul de artă populară
"Ligia Alexandra Bodea"

La muzeul Ligiei vei putea admira atât bogăția de obiecte populare expuse ,autenticitatea sau dedicarea ei pentru moștenirea culturală străbună, cât și povestea din spatele acestuia.

Mlaștina de la Iaz

Aria naturală reprezintă o zonă cu mlaștini turbo-active, cu o valoroasă bogăție floristică datorită florei mezo-oligotrofe care s-a dezvoltat aici.

Cetatea Valcău

A fost construită de monarhia maghiară pentru a preîntâmpina invaziile tătăreşti, dar şi pe cele otomane.

keyboard_double_arrow_down

Băile

Alege să te relaxezi si tratezi alături de noi in stațiunea Boghiș Băi!
Stațiunea s-a făcut cunoscută prin apele sale bogate în resurse minerale care ajută la prevenirea si tratarea afecțiunilor dermatologice si reumatologice.

Cazare

Dispunem de 128 de locuri de cazare:
Apartamente de lux
Casuțe de tip bungalow standard
Casuțe de tip bungalow moderne

Restaurant

Restaurantul cu meniu à la carte din incinta stațiunii Boghiș Băi va oferă o varietate bogată de mâncăruri atent pregătite, de la ciorbe tradiționale și preparate gustoase din carne cu diverse garnituri până la deserturi savuroase.

De-a lungul anilor, Boghiș Băi a reprezentat o oază de recuperare si relaxare pentru zecile de mii de turiști care ne vizitează anual. Vă invităm și pe dvs. să vă bucurați alături de cei dragi de proprietățile terapeutice ale apei termale, de razele soarelui, de mâncarea gustoasă și atent pregătită de către echipa noastră, și de toate serviciile noastre.

Boghiș Băi vă pune la dispoziție, în prezent, 4 bazine exterioare pentru adulți și copii deopotrivă, 1 bazin interior, 128 de locuri de cazare la căsuțe tip bungalow și apartamente lux, 1 restaurant cu meniu à la carte și 2 terase: Terasa Palmier cu linie de autoservire și Terasa Satelit cu minuturi.

Stațiunea este alimentată de foraje cu apă minerală termală, bicarbonată sodică și iodurată la temperatura de 42 de grade Celsius. În urma analizei chimice și microbiologice ale apei, Ministerul Sănătăţii Publice prin Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie recunoaşte calităţile deosebite ale apei termale, din staţiunea Boghiş Băi, pentru tratarea afecţiunilor.

Ultima actualizare: 12:55 | 16.07.2024

Sari la conținut